MAMPARES DE

BANY / DUTXA

Trobaràs una àmplia gamma de mampares de dutxa que s'adapten a totes les mesures i estils. Les nostres solucions permeten tancar els espais de dutxa de manera bonica, còmoda i segura. Amb una o més fulles, les mampares per a dutxa envolten per complet el plat de dutxa amb solucions de portes plegables, batents o corredisses destinades a evitar esquitxades. Les mampares de dutxa estan fabricades amb materials d'alta qualitat i són molt resistents. Trieu la mampara o dutxa que millor s'adapti a les vostres necessitats i gaudeixi d'una experiència de dutxa satisfactòria i segura. No importa les dimensions de la vostra dutxa o el vostre estil de decoració, tenim la solució perfecta per a vosaltres.

Mampara Batent

Mampares de dutxa, amb fixos i portes.

Mampares de dutxa em perfilaria fabricada en acer inoxidable. Elegant i esvelta es diferencia de les mampares comunes. Tot això amb un ajustat preu.

Perfilaria en acer inoxidable
Vidre de seguretat de 8 mm
Tractament anticalç inclòs
Reversible.

Mampares de dutxa amb porta

Mampares de dutxa amb frontissa contínua d'alumini, amb porta.

Frontisses d'acer inoxidable
Cristall 8 mm de seguretat
Perfils de goma
anticalç inclòs. (opcional)

Mampares fixes

Mampares fixa amb tensor i amb fulla mòbil.(Opcional)


Amb un cristall fix per a mampara de dutxa o banyera s'aconsegueix evitar la sortida d'aigua d'una forma minimalista i elegant alhora que econòmica.

Cristall de seguretat de 8 mm
Perfilaria en acer inoxidable
Tensor d'acer inoxidable
Anti calç (opcional)

Si tens alguna pregunta o necessites informació sobre els nostres productes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre a totes les teves inquietuds i, si ho desitges, et truquem per a donar-te un pressupost adaptat a les teves necessitats. A més, t'oferim una àmplia gamma de productes amb instal·lació ràpida en 24 hores, sense cap mena d'obres molestes. Així, podràs gaudir de les nostres solucions de forma immediata i sense complicacions. I com a valor afegit, t'assegurem que t'oferim el millor preu del mercat. Treballant amb nosaltres, tindràs la garantia de qualitat i satisfacció total. No dubtis a confiar en nosaltres per a les teves necessitats de productes i instal·lacions.

Mampara d'alumini Corredissa

Mampares de dutxa, amb fixos i portes.

Mampares de dutxa d'alta qualitat amb portes corredisses.

Perfilaria d'alumini anoditzat
Cristall de seguretat de 6 mm
Reversible.