Persianes a l'avantguarda en aïllaments tecnologia i sostenibilitat energètica.

Les Persianes són confeccionades amb un material de gran qualitat que ofereix una durabilitat excepcional. A més, aquestes persianes estan dissenyades per proporcionar un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, ajudant a mantenir una temperatura agradable a l'interior de l'espai i reduint els sorolls externs. Això no només contribueix al comfort, sinó que també millora l'eficiència energètica de l'edifici. A més, les persianes estan equipades amb bloquets de seguretat anti-lladre, que ofereixen una protecció addicional per al teu habitatge o local comercial. Amb Persianes, pots estar tranquil sabent que tens un sistema de persianes que combina la qualitat, l'eficiència energètica i la seguretat en un sol producte.

Persianes, materials de qualitat, bons aïllaments amb eficiència energètica i persianes de seguretat amb bloquets anti lladre són els serveis que oferim. Estem especialitzats en instal·lar aquest tipus de persianes per garantir la teva seguretat i confort. Utilitzem materials de primera qualitat que proporcionen un aïllament adequat per mantenir una temperatura agradable a l'interior de la teva llar i reduir la despesa energètica. A més, les nostres persianes de seguretat amb bloquets anti lladre ofereixen una protecció addicional per prevenir robatoris. Amb el nostre servei d'instal·lació, et proporcionem la tranquilitat de saber que les teves persianes seran col·locades de manera professional i amb cura. Contacta amb nosaltres per a més informació i comença a gaudir dels beneficis de les persianes de qualitat.

PERSIANES D'ALUMINI
Estan formades per làmines d'alumini, aquest tipus de persiana és la que més s'utilitza actualment. L'alumini és un material que resisteix millor els agents climàtics, per la qual cosa el seu ús com a persiana exterior és més aconsellable i la seva durada en termes de vida útil és major. No obstant això, el seu aïllament acústic i tèrmic és una mica menor que les persianes de PVC a causa de la conductivitat del material. Sí, per exemple, estem buscant una persiana per a una casa, establiments o botigues on la resistència i durabilitat del material és indispensable, aquesta seria la millor opció gràcies a la seva resistència. A més, també aguanten millor cops o, fins i tot, el foc.

PERSIANES DE PVC
Estan formades per làmines de plàstic dur que ofereix una gran qualitat al millor preu. Són aconsellables en el cas que vulguem reforçar l'aïllament de les finestres de la nostra llar, ja que el plàstic fa d'aquest model una gran persiana aïllant, a nivell acústic i tèrmic. Concretament, el PVC aïlla més que l'alumini, amb la qual cosa les persianes de PVC són les més valorades quant a aïllament es refereix. Per contra, són menys resistents al pas del temps. Aïllar eficientment ens proporcionarà més confort i ens ajudarà a mantenir una temperatura idònia en la llar, per tant, ens beneficiarem d'un petit estalvi energètic en les nostres factures.

PERSIANES DE SEGURETAT

La persiana de seguretat en alumini autoblocant és un sistema de protecció robust

compost per dues capes de làmines, una principal i una intermèdia, que treballen

conjuntament per crear una estructura sòlida. Quan s' intenta elevar la persiana de

baix, les làmines es bloquegen entre elles, creant un efecte d'acordió. A més força

Exercim, més bloquejada estarà la persiana. A causa del seu pes considerable, aquestes

persianes requereixen ser motoritzades. Podeu optar pel motor convencional o el sistema

de control de ràdio. Aquestes persianes ofereixen una solució fiable per a la seguretat i

protecció de finestres i portes enfront de possibles intrusions o intents de forçament.

COMPACTBOX
EL NOU CALAIX INTEGRAT DE PERSIANA

El nou calaix integrat de persiana per a tots els seus perfils de finestra:
REFINI, la sèrie d'alumini i la sèrie Elegant ThermoFibra.
Un conjunt desenvolupat en col·laboració amb Coartal que integra el premarc, la persiana i la finestra amb les màximes prestacions d'aïllament i amb la total garantia de la seva correcta instal·lació en l'obra.

El calaix de persiana no és cap novetat en el sector, però COMPACTBOX sí que ofereix uns avantatges únics.

AVANTATGES DEL CALAIX INTEGRAT DE PERSIANA COMPACTBOX

SENSE ERRORS I SENSE RETARDS
El calaix COMPACTBOX optimitza la instal·lació en qualsevol obra.
És únic en el mercat, es lliura en una sola peça: Calaix + premarc.
Ràpid i fàcil d'instal·lar, garanteix l'aïllament acústic i tèrmic exigit, sense retards de lliuraments ni problemes en l'obra.

ESTALVI DE COSTOS:
100% INDUSTRIAL I 100% A MESURA
COMPACTBOX es pot fabricar en qualsevol mesura i desenvolupament, ajudant a reduir els costos en els seus projectes, siguin habitatges individuals o promocions de pisos.

AÏLLAMENT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
100% GARANTIDA
Gran estabilitat estructural per la gàbia interior d'acer zincat i el poliestirè d'alta densitat.

ACABATS 100% PERSONALITZATS EN ORIGEN
Tapa enregistrable en el mateix color de la finestra, sense canvis de color, ni petites variacions, tot amb la mateixa estètica integrada en la finestra.